FF FOTÓ VIDEÓ KÉSZÍTÉS

ESKÜVŐI ÉS RENDEZVÉNY FOTÓ VIDEÓ KÉSZÍTÉS

Fotó Videó készítés

Filmkészítés folyamatáról:

Többféle filmcsomag van kínálatunkban. Mindegyik csomag alapból tartalmaz az egész napot felölelő 100-120 perces 2 lemezes dvd-t, zenei aláfestéssel, effektekkel, különös hangsúllyal a lakodalom legszebb, jeleneteinek megjelenítésével. Törekedve arra, hogy a nevezetes napot minél szebben, és a nagy gonddal történt előkészületek megvalósulását élethűen, időrendben és nem utolsó sorban nézhetően bemutassuk.

Ezen cél érdekében mindent elkövetünk, kezdve onnan, hogy az ifjú párral minél jobban megismerkedünk, felmérjük az igényeket, majd közösen eldöntjük a felvételek módját, és a nagy napon a megbeszélt időpontban, helyszínen a megfelelő technikával megjelenünk, és elkezdünk dolgozni. Igen dolgozni, mert cégünk ars poetica-ja szerint, nekünk a lakodalom nem felhőtlen szórakozás, hanem kemény munka. Amit nem rögzítünk, az nyílván nem lesz felvéve…

Továbbá felvételnél még gond szokott lenni a fény. Sötét templomok, kápolnák, itt világítás technikával bevilágítjuk a helyiséget, erős napfény, itt kameratechnikával, árnyékolással dolgozunk.

Majd jön a vágási rész. Vágásnál minden munkafolyamatba beleszólást engedélyezünk az ifjú pár részére, kezdve onnan, hogy a zenei aláfestésnél mindig kapott zenére dolgozunk!

Továbbá minden csomagnál bevezető kisfilmet készítünk (ajándék) kapott gyerekkori képekből, vagy igény szerint más közös fényképen megörökített emlékekről.

Felvételnél rögzített hanganyagot (3 módon rögzítjük a hangot, 2 puska, 1 diktafon) zavarszűrés, keverés után adjuk a képhez, természetesen a filmkészítési módhoz megfelelően.

Az elkészült filmet közös megnézés, véleményezés után adjuk át, minden csomagnál 3 példányban, feliratozott, képekkel díszített dvd tokban. Nyersanyagot igény szerint vagy átadjuk a megrendelőnek vágatlan formában, vagy töröljük.

Végezetül még egy dolog, amit kérünk az ifjú pártól: Bizalom!
Bizalom felénk, bizalom az elvégzett munkánk felé!

Sok sikert kíván: Fábián Zoltán

 

Referenciák: